SHOP U BANJOJ LUCI

KVANTUM PLUS LOYALTY PROGRAMKVANTUM PLUS je loyalty program koji pruža različite benefite kupcima u Under Armour prodavnicama kao i na online shop-u KVANTUMSPORT.BA
KVANTUM PLUS kartica je besplatna i možete je dobiti za manje od dva minuta u Under Armour prodavnicama ili se možete registrovati na kvantumplus sajtu i preuzeti karticu u Under Armour radnji.

 

Šta sve dobijate KVANTUM PLUS programom?

  • Bonus dobrodošlice - Dobijaš 5% popusta odmah na prvi račun po učlanjenju u program,
  • Bonus uz svaki račun! Koristite Vašu KVANTUM PLUS karticu prilikom svake kupovine i ostvarite popust na narednu kupovinu,
  • Što više kupuješ – veći bonus ostvaruješ! KVANTUM PLUS kartica vam omogućava da sakupljate bodove i što više bodova sakupite veći bonus ostvarujete. Bodovi dobijeni prilikom jedne kupovine važe 6 mjeseci,
  • Sniženo uz KVANTUM PLUS - Potraži proizvode koji su svaki dan sniženi samo uz KVANTUM PLUS karticu,
  • Specijalne ponude, prvi za sniženja, rođendanska iznenađenja i mnogo drugih benefita...

Pročitajte pravila KVANTUM PLUS programa kako bi se preciznije upoznao/-la sa svim benefitima, kao i odgovore koje smo pripremili na moguća pitanja članova vezano za iskorišćenje benefita na online shop-u.       

GDJE UNOSIM BROJ KARTICE?

Broj kartice unosiš na korpi pošto u nju dodaš jedan ili više proizvoda. Kada uneseš broj kartice neophodno je da klikneš na dugme ISKORISTITE POPUST kako bi se benefiti preračunali.


KAKO MOGU DA VIDIM KOLIKO SU SNIŽENI PROIZVODI UZ KVANTUM PLUS?

Proizvod treba da dodaš u korpu, uneseš svoju karticu u sekciju KVANTUM PLUS kartica i klikneš na dugme ISKORISTITE POPUST.


Korpa će se nakon toga osvježiti i u njoj ćeš vidjeti cijenu proizvoda sniženu uz KVANTUM PLUS.


DA LI DOBIJAM BODOVE ČIM UNESEM KARTICU?

Ne. U trenutku kada uneseš karticu i klikneš na dugme ISKORISTITE POPUST sistem će samo preračunati potencijalne benefite na osnovu tvoje korpe. Tek kada klikneš na dugme POTVRDI i uspješno kreiraš porudžbinu, sistem će rezervisati bodove na osnovu tvoje kupovine.

Nakon 20 dana od kreiranja porudžbine, ukoliko nisi inicirao povrat kupljenih proizvoda, bodovi će ti biti na raspolaganju.

KAKO MOGU DA ISKORISTIM BODOVE KOJE SAKUPLJAM?

Nakon svake kupovine u radnjama ili na webshopu partnera programa član osvaja 1 bod na svake potrošene 2.5 KM. Svaki dobijeni bod (bonus) se u zavisnosti od trenutnog statusa člana, konvertuje u 5, 7, 10, 15 ili 20 feninga popusta za narednu kupovinu i bilježi na KVANTUM PLUS kartici.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 25 MB